Kampanjer    visa alla »
KEF R200c
Centerhögtalare
5 990 Kr8 990 Kr
Blue Aura WS90t
TrÄdlösa högtalare
7 990 Kr11 990 Kr
Blue Aura x40 demo-ex
TrÄdlösa golvhögtalare med bluetooth
4 990 Kr7 990 Kr
Blue Aura WS30i
Aktiva högtalare
1 690 Kr2 240 Kr

Om oss

VĂ€lkommen till Snyggt Ljud, butiken med det "snyggaste" ljudet!
Vad menas dÄ med snyggt ljud? Jo, förutom en lek med ord sÄ syftar begreppet pÄ ljudprodukter dÀr ljudkvalitet, byggkvalitet och design skall hÄlla hög klass i respektive prisklass.
Vi menar att bra hifi och hembioprylar Àven ska se bra ut och vara möblerbara i moderna hem. VÀlljudande, funktionellt, snyggt och gÀrna riktigt prisvÀrt!

Förutom vÄr webbutik snyggtljud.se sÄ har vi Àven en liten fysisk butik i centrala Uddevalla dit du Àr vÀlkommen om du bor i nÀrheten eller har vÀgarna förbi. I butiken kan du hÀmta ut sÄdant du bestÀllt, köpa tillbehör eller prova nÄgon av de utvalda hifi-produkter vi har uppstÀllda för demo.

Företagsuppgifter hittar du pÄ vÄr kontaktsida.Vilka Àr vi?

Magnus Abrahamsson
Äger och driver Snyggt Ljud
Jag heter Magnus Abrahamsson, Àr född 1974 och Àr den som Àger och driver Snyggt Ljud.
Bortsett frĂ„n att jobba med  hifi & hembio sĂ„ Ă€r jag utbildad telereparatör med inriktning elektronik och har reparerat hemelektronik sedan 1995.

Teknik och design Àr ett stort intresse men jag Àlskar film och musik och anser att ljudet Àr den delen av filmen som Àr viktigast för att fÄ den dÀr rÀtta kÀnslan.

NÀr jag inte jobbar sÄ umgÄs jag med min familj och vÀnner och jag njuter av att vistas ute i naturen dÀr man kan "ladda batterierna". Om jag hinner (företagare och smÄbarnsförÀlder som jag Àr) sÄ spelar jag gÀrna lite spel ibland ocksÄ, gÀrna nÄgot bra RPG eller klassiskt Àventyrsspel.
 


VÄr affÀrsidé
Enkelt uttryckt...
- Att erbjuda dig som kund de bÀsta, snyggaste och mest spÀnnande hifi- och hembioprodukterna i varje prisklass!
- Att erbjuda snabb support, snabba leveranser, bra priser och ett vÀnligt bemötande.Lite historia om företaget

2001...startade jag en serviceverkstad för hemelektronik med namnet "Elektronikverkstaden i VÀst" som en följd av att jag köpte loss serviceverksamheten frÄn min tidigare arbetsgivare.
Lokalen som anvĂ€ndes var en gedigen tegelvilla som  tidigare tillhört det anrika Uddevallavarvet. PĂ„ övervĂ„ningen inreddes ett temporĂ€rt biorum med bl.a CRT-projektor och martin Logan fronthögtalare, ett biorum som anvĂ€ndes flitigt pĂ„ kvĂ€llar och helger! 

 

Elektronikverkstadens hus


2003...passade jag pĂ„ att ta över ytterligare en mindre serviceverkstad i Uddevalla med namnet "Ljud & bildservice".  Den slogs ihop med Elektronikverkstaden och i samma veva anstĂ€lldes den tidigare Ă€garen (Kalle) som reparatör och vi var nu tvĂ„ reparatörer i den stora tegelvillan utanför gamla varvet och störst i Uddevalla pĂ„ reparationer av hemelektronik.
 

 

2006...var det dags att byta lokal, och i samband med flytten till en mer central butikslokal sÄ började inriktningen mot hifi & hemmabio. Namnet Àndrades till Cityteknik VÀst, dÄ det fortfarande var en serviceverkstad fast nu Àven med försÀljning av hifi & hemmabio. Butiken lÄg i ett hörn pÄ Södra Hamngatan i Uddevalla, alldeles intill bÀveÄn som rinner rakt igenom stadens centrum.

2008...startades vĂ„r första webbutik pĂ„ adressen www.cityteknik.se som trots sin enkla uppbyggnad blev framgĂ„ngsrik.  

2011...(vintern) Àndras namnet till "Snyggt Ljud i Sverige" för att tydligare markera vÄr inriktning och ambition att erbjuda vÄra kunder riktigt bra ljud som bÄde lÄter och ser bra ut.
Reparationsverksaheten har nu i princip upphört och vi Àr nu en renodlad hifi & hembiobutik. Dock hÀnder det att en och annan reparation utförs Ät nÄgon av vÄra lokala stamkunder.

2012...1 februari 2012 lanseras den helt nya webbutiken snyggtljud.se byggd pĂ„ en mycket bĂ€ttre plattform och med mĂ„nga förbĂ€ttrade funktioner för dig som besökare och kund. FörsĂ€ljningen pĂ„ nĂ€tet fortsĂ€tter att öka och vĂ„rt fokus blir mer och mer pĂ„ webbutiken.  

Snyggt Ljud © 2019