Helt oöppnad och förseglad Technics SL-1210 mk2, en riktig raritet! Kommer från äldre lager (new old stock - NOS)!

OBS: Detta är verkligen ett samlarobjekt och levereras därför i förseglad låda.


- Tung och gedigen proffsspelare.

- Direktdriven, manuell skivspelare som är quartzstyrd

- Skivtallrik av aluminium (2kg)

- Lock och tonarmsskal (headshell) ingår

- 33 & 45 rpm

- Tillverkad i Japan


Anslutningar:

- Phono out (fast kabel)


Specifikationer: 

Pickup: Levereras vanligen utan pickup (kan även vara en EPC-207C)

Mått (BxHxD): 453 x 162 x 360 mm

Vikt: 12.5 kg

Garanti: 6 månaders full garantiDetta bör du veta om att köpa produkter som är "new old stock" eller NOS hos oss på Snyggt Ljud:

Att hitta hifi-prylar från 70-, 80- och 90-tal som är helt oanvända och oftast förseglade är verkligen unikt och vi har fått den stora äran att förvärva ett stort lager med just detta.

Alla varor som vi säljer som NOS har förvarats i rumstempererat utrymme sedan de köptes in på 70-, 80- eller 90-talet och är i väldigt fint skick, även kartongerna oftast. Det förekommer en del skador på vissa kartonger men innehållet är intakt om inget annat står i beskrivningen.

När du köper en vara som är NOS så lämnar vi 6 månaders full garanti men utöver det så har du alltid 3 års reklamationsrätt på ursprungliga fel. Som ursprungliga fel räknas dock inte fel som beror på förbrukningsmaterial såsom gummiremmar och drivgummi tex. Tänk också på att du kan behöva "motionera" diverse reglage på produkten du köpt, alltså att du vrider/skjuter reglagen fram och tillbaka ett antal gånger för att motverka knaster och liknande. Detta är helt normalt då apparaterna stått oanvända under så många år och räknas inte som ett fel så länge problemet försvinner efter denna motionering.

Som ett led i att garantera full funktion så behöver vi ibland öppna och testa vissa apparatyper såsom cd-spelare, skivspelare och kassettbandspelare. Även äldre förstärkare kan behöva testas före leverans. Du kan därför inte förvänta dig att kartongen är helt förseglad även om den ibland kan vara det.

Som alltid så har du som konsument 14 dagars ångerrätt.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Technics SL-1210 mk2 NOS

  • Brand: Technics
  • Product Code:
  • Availability:
  • 15,000 kr


Tags: Technics SL-1210 mk2 NOS, SL1210MK2-NOS, Record player