-->> Home delivery from 65kr! (only in Sweden) No need to go to a service point, choose home delivery. <<--

  • Battery replacement game cartridge

Vi byter batteri på dina gamla spelkassetter till Nintendos retro tv-spel. Om du har spel där du inte längre kan spara dina framsteg eller där klockan inte längre fungerar såsom i Pokemon spelen så räcker det oftast med att man byter det inbyggda batteriet. Batterierna är lödda direkt på kretskortet så om du inte känner att du vill göra detta själv så kan du skicka in dina spel till oss så byter vi till ett nytt batteri, professionellt utfört och vi testar alltid att sparfunktionen fungerar. I priset ingår arbete och batteri, frakt tillkommer, se pris längre ner. Det brukar gå att skicka 3 GBA spel eller 1 GB / GBC spel med 1 frimärke. De övriga spelen brukar precis gå över gränsen till 4 frimärken.

Tips: skicka in fler spel samtidigt så blir det billigare, redan vid 4 spel så sjunker styckpriset med 25kr. 

I dagsläget tar vi emot spel för batteribyte till:

- Nintendo 8-bitars (NES)

- Super Nintendo 16-bitars (SNES)

- Nintendo 64 (N64)

- Nintendo Gameboy (GB)

- Nintendo Gameboy Color (GBC)

- Nintendo Gameboy Advance (GBA)

OBS: Spel till NES, SNES och N64 behöver vara av europeisk Pal version (PAL-B för NES) för att vi i dagsläget ska kunna testa dem efter batteribyte, annars kan vi självklart byta men utan att kunna testa.


Hur funkar det då?
1. Lägg det antal spel du vill byta batteri på i kundkorgen (upprepa för varje speltyp) och gå till kassan och betala, avgift för returfrakt tillkommer i kassan och kostar 15kr för brev upp till 50 gram, 25kr upp till 100 gram och 50kr upp till 250 gram. Därutöver är det paket med DHL som gäller och kostar 59kr. Oavsett hur många spel det gäller. Beställer du för 600kr eller mer så bjuder vi på frakten.
2. Skicka in spelet eller spelen, antingen i ett vadderat kuvert om det är få spel (max 35mm tjockt och 240mm brett). Har du många spel så är det bättre att skicka in med spårbart paket. Använd då företagspaket, vi hämtar inte ut hos ombud. Vi bistår även med fraktsedlar för DHL. Om du önskar fraktsedel för DHL så kan du mejla oss på info@snyggtljud.se, priser från 80kr.
3. När spelen anlänt till oss påbörjar vi arbetet med att byta batterier, enstaka spel kan oftast skickas tillbaka dagen efter, är det många spel så kan det ta några dagar till.
4. Vi skickar tillbaka spelet/spelen till dig, klart!


Fraktavgift brev: 15kr för brev upp till 50 gram, 25kr upp till 100 gram och 50kr upp till 250 gram. 59kr för spårbart paket (DHL) och kommer du upp till 600kr så bjuder vi på frakten. OBS: Om du även vill beställa något från vår webbshop så lägg det som en separat beställning då frakten kan bli lite tokig annars.Skicka in spelen till:
Snyggt Ljud
Södra Drottninggatan 25A
451 40  Uddevalla

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Battery replacement game cartridge

  • Product Code:
  • Availability:
  • 150 kr


  • 4 or more 125 kr

Available Options


Related Products

Game cartridge repairs

Game cartridge repairs

Har du ett eller flera spel till någon av de lite äldre retro tv-spelen som inte vill starta så är c..

150 kr

Tags: Battery replacement game cartridge, BATTBYTE-SPELKASSETT, Service video-games