Oöppnad Harman Kardon TU909 radiodel (tuner) från äldre lager (new old stock - NOS)!

Tillverkades mellan 1988-1991

Digital stationssökning

Automatisk och manuell stationssökning

Totalt 18 minnesplatser 

Tillverkad i Japan

OBS: Bilderna är från ett visningsexemplar


Anslutningar:

- 1 x RCA Line out (stereo)

- FM 75ohm koaxial antenn in

- FM 300ohm antenn in

- AM antenn in


Specifikationer: 

Frekvensomfång FM: 87.5 - 108 MHz

Frekvensomfång MW: 530 - 1620 KHz

Signal/brus: 73 dB (FM), 53 dB (MW)

Mått (BxHxD): 443 x 68 x 360 mm

Vikt: 3.3kg

Garanti: 6 månaders full garantiDetta bör du veta om att köpa produkter som är "new old stock" eller NOS hos oss på Snyggt Ljud:

Att hitta hifi-prylar från 70-, 80- och 90-tal som är helt oanvända och oftast förseglade är verkligen unikt och vi har fått den stora äran att förvärva ett stort lager med just detta.

Alla varor som vi säljer som NOS har förvarats i rumstempererat utrymme sedan de köptes in på 70-, 80- eller 90-talet och är i väldigt fint skick, även kartongerna oftast. Det förekommer en del skador på vissa kartonger men innehållet är intakt om inget annat står i beskrivningen.

När du köper en vara som är NOS så lämnar vi 6 månaders full garanti men utöver det så har du alltid 3 års reklamationsrätt på ursprungliga fel. Som ursprungliga fel räknas dock inte fel som beror på förbrukningsmaterial såsom gummiremmar och drivgummi tex. Tänk också på att du kan behöva "motionera" diverse reglage på produkten du köpt, alltså att du vrider/skjuter reglagen fram och tillbaka ett antal gånger för att motverka knaster och liknande. Detta är helt normalt då apparaterna stått oanvända under så många år och räknas inte som ett fel så länge problemet försvinner efter denna motionering.

Som ett led i att garantera full funktion så behöver vi ibland öppna och testa vissa apparatyper såsom cd-spelare, skivspelare och kassettbandspelare. Även äldre förstärkare kan behöva testas före leverans. Du kan därför inte förvänta dig att kartongen är helt förseglad även om den ibland kan vara det.

Som alltid så har du som konsument 14 dagars ångerrätt.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Harman Kardon TU909 NOS

  • 1,750 kr


Tags: Harman Kardon TU909 NOS, TU909-NOS, Tuner